Autograph - Get Off Your Ass

Skrevet af Jacob Jørgensen
04-10-2017
80’er band fra USA der spiller noget hard rock, som var kendt i firserne i det område. De blev dannet i 1983, og første udspil var "Sign In Please", hvor deres store hit var på. Nemlig "Turn Up The Radio".

Bandet har holdt flere pauser igennem tiden. Folk der kender og fulgte bandet fra starten, kan se der mangler nogle. Sangeren Steve Plunkett kunne desværre ikke finde tiden til igen at være med. Keyboardspilleren Steven Isham døde i 2008 og trommeslageren Keni Richards døde tidligere i år. Dette er bandets første udpsil med dette lineup. Som fan af bandet måtte jeg efter et par lytninger lige tjekke "Sign In Please" igen.

Lineuppet er som følger: Steve Lynch = Guitar (original medlem), Randy Rand = Bass (original medlem), Simon Daniels = Vokal+Rytmeguitar og Marc Wieland = Trommer

Udspillet består af 9 nye numre + et livenummer i dette lineup af hittet "Turn Up The Radio". Sange som især titelnummeret, "You Are Us We Are You", "Meet Me Halfway" og "I Lost My Mind In America" er superfede og velspillet numre. Her er der en masse spilleglæde og virkelig syng med numre. De andre er også fede, de nævnte er bare dem, der falder mest i min smag.

En forskel fra tidligere er, at skiven er keyboard fri. En fed ide at tage hittet med, og spille det live i dette lineup. Den nye sanger har nogle store sko at fylde ud, men han klarer det superfint. Spændt på at følge bandet fremover. Er du til bandet fra tidligere, så fortsæt her, også selvom der er ny sanger på.
 
Get Off Your Ass udkommer 6. oktober via EMP Label Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Autograph på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar