Kickin Valentina - Imaginary Creatures

Skrevet af Jacob Jørgensen
26-09-2017
Kickin Valentina er et band fra USA, der spiller en form for rock *N* roll. De blev dannet i 2013. Skiver hidtil: I 2013 bød på en EP af samme navn og i 2015 bød de på "Super Atomic". De har åbnet for en masse bands bla disse: Buckcherry, Queensrÿche, Skid Row, Faster Pussycat og L.A.Guns. Bandet består af følgende: Chris Taylor = Bass, Joe Edwards = Vocals, Heber Pampillon = Guitar og Jimmy Berdine = Drums.

Dette band har jeg desværre ikke stiftet bekendskab med før. Det må man sige, er en stor fejl. For hold op det svinger godt. Synes forsangeren Joe har en rigtig fed og speciel stemme. Det hele minder minder mig om et mix af Backyard Babies, Buckcherry og L.A.Guns. Eller man kan sige det som første nummer, starter en motorcykel der bare kører derud af.

Det er et tæt på helstøbt album, og de kan godt være fremtiden indenfor den type hard rock. Sange som "Turns Me On", "Devil’s Hand" og balladen "Crazy" der nærmest er det hele værd, og burde blive en publikum’s favorit. Fuck den sang er skrået godt sammen. Mange af de andre sange er også ret fede.

Det er en skive du burde investere i, og det er en skive, der velegnet til en god fest eller hvor man sidder, og nyder en rødvin en fredag/lørdag aften, eller hvad man nu drikker. Det er en rigtig partyskive med højt til loftet, og du kommer nok til starte den igen efter første lytning.

Til sidst kan det nævnes at de snart kommer til Danmark og giver koncert - nemlig den 13 og 14 oktober på High Volatge i henholdsvis København og Aalborg. Så husk tjekke dem ud i en af de byer.

Har snart anmeldt en del for denne side, og kun 2 gange før har et band været oppe at snuse til 6 tallet.
 
Imaginary Creatures udkom 11. august via Mighty Music/Target Group.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Kickin Valentina på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar