Every Mother's Nighmare - Grind

Skrevet af Jacob Jørgensen
19-09-2017
Bandet startede i 1987, og albumdebuterede i 1990 med en skive, der bar deres navn. I forbindelse med aflytningen af den nye skive her, fik jeg lyttet til debutten igen. Den er en rigtig fin sag. De har lavet en 6-7 skiver incl denne.

Bandet består idag af: Rick Ruhl (vokal), Lonnie Hammer (trommer), Travis Butler (guitar), Troy Fleming (bas) og John Guttery (guitar). Det kan tilføjes, at det kun er Rick Ruhl, der er tilbage fra det originale line up.

Det her er en ret anderledes skive med opbygning af numrene. Der er 11 numre. De første 5 "Loco Crazy", "Snake", "Upper Hand", "Blown Away" og "Sacred Circleer" fra en en EP i 2015. De næste 3 "Days Are Through", "Stand Up" og "Swing Againer" helt nye tracks og de sidste 3 "Closet Down The Hall", "Walls Come Down" og "Push" er livenumre.

3 ud af 4 numre fra EP’en er superfede og især "Loco Crazy", "Snake" og "Blown Away" sparker max røv. Rick har en ret fed stemme, som virkelig fylder de numre her med power. Af de helt nye numre er "Days Are Through" og "Stand Up" rigtig gode. Hvorimod "Swing Again" ikke helt bidrager med noget. De sidste 3 numre der er livenumre, siger mig ikke noget.

Skal man komme med anker ved dette udspil. Ja så må det være hvorfor satse på livenumre, og ikke bare vente til man kunne fylde 1 skive med næsten nye numre. Forstår godt valget med sangene fra EP’en i 2015. Valget af livenumre + 2 numre der ikke holder vand, trækker ned i stemmen på en ellers superfed skive.

Må indrømme jeg dog kunne finde på at gå ud, og investere i skiven og generelt bare få fyldt hullerne op jeg har med dette band. For fede er de.
 
Grind udkommer 6. oktober via HighVolMusic.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Every Mother's Nightmare på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar