Hollywood Undead - Five

Skrevet af Jacob Jørgensen
07-09-2017
Bandet her kommer fra Usa nærmere omkring Californien. Dette er deres 5 album, hvis jeg har regnet det rigtig ud. Vi er ovre i noget Metal blandet med hip hop. Lineuppet: Johhnny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Funny Man og Danny. Nogle kunsternavne og magtede ikke finde ud af, hvad de spillede hver især. De bærer masker på det billede,som jeg så i pressematerialet.

Albummets tema omhandler Californiens glamourøse underholdningsindustri på godt og undt, man kan sige skyggesiderne. Første singlen fra pladen er "California Dreaming". Denne sang og "Ghost Beach", "Nobody’s Watching", "Renegade" og "We Own The Night" minder mig om stemningen fra POD’s "Youth Of The Nations" sang. På disse 4 er der sådan både en fed fællessang/kor og stemning over det. Det er sange som disse,som jeg gerne havde set flere af.

Et par andre sange er heller ikke helt ringe, men opnår slet ikke samme klimaks for mig. Derudover synes jeg et nummer som "Black Cadillac" er fejlplaceret her, + der godt kunne være 3 sange mindre herpå.

Selvom jeg mest er til det rene metal, elsker jeg også bands som POD, Linkin Park og Clawfinger samt andre bands, der blander hip-hoppen ind. Det kræver blot, at det ikke mister for meget de metalliske elementer.

De 4 gode sange trækker meget op i bedømmelsen, modsat de mindre gode og dårlige sange den anden vej. Men er du til bandet, og ellers bands der blander metal og hip hop, kan du sikkert få endnu mere ud af det end mig. Hollywood Undead indtager den danske scene til februar nærmere den 22/2-18
 
Five udkommer 27. oktober via BMG.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Hollywood Undead på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar