The New Roses - One More For The Road

Skrevet af Calle
31-08-2017
I februar sidste år anmeldte jeg det andet album fra tyske The New Roses. Og til dem der ikke har læst den anmeldelse eller bare ikke kan huske den, så var jeg ovenud glad for det album. Så glad at jeg straks gik ind på bandets hjemmeside og købte deres debut album ”Without A Trace” fra 2013. Nu er de så ude med deres tredje album, som har fået titlen One More For The Road. Kan de tyske hard rockere så følge op på de to forrige albums? Ja det kan de!!

Til dem der ikke kender The New Roses i forvejen, så kan jeg fortælle at de spiller klassisk hard rock og de nævner bl.a. AC/DC, Rose Tattoo, Aerosmith og The Black Crowes som nogle af deres favoritter. Derudover tænker jeg også på bands som The Quireboys og Cinderella, når jeg hører bandets musik.

Endnu engang har bandet udsendt et album, som er sprængfyldt med det ene fede rock nummer efter det andet. Samtlige 14 numre (som er inkl. de tre bonus tracks) lever fuldt ud op til undertegnets forventninger. Der er fuld knald på fra første riff af åbningsnummeret ”Quater To Twelve” til sidste strofe af afslutningsnummeret ”Nitro Nights”. Tempoet sættes kun ned halvvejs gennem albummet i sangen ”Fight You Leaving Me” og til dels i næst sidste sang ”The Storm”. Ellers er der bare dømt Rock ’n’ Roll for alle pengene. Mine favoritter på dette album er helt klart første singlen ”Life Ain’t Easy (For A Boy With Long Hair)” samt sange som ”Forever Never Comes” og titelnummeret ”One More For The Road”. Men som sagt er der intet fyldstof på albummet.

Lyd og produktion er i top og musikken bliver spillet godt. Og så passer sanger Timmy Rough’s stemme perfekt til denne genre. Hans stemme minder mig om en blanding af Phil Lewis (L.A. Guns) og Spike (The Quireboys). Udover Timmy, som også spiller guitar, så består bandet af Norman Bites (guitar), Hardy (bas) og Urban Berz (trommer). Bandet har haft samme besætning siden de blev dannet i 2007 og de virker meget sammenspillet.

Kan du lide en god omgang hard rock med sprøde sange, fede riffs og fængende melodier og kan du nikke OK til nogle af ovennævnte bands, så bør du helt sikkert tjekke dette album ud. Jeg er fan (som den kvikke læser nok allerede har opdaget) og jeg håber at bandet en dag giver koncert på dansk grund. Jeg er sikker på de vil kunne levere en super fed oplevelse live.
 
One More For The Road udkom 25. august via Napalm Records.
 
  (5½ ud af 6)
 
Besøg The New Roses på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar