The Interbeing - Among The Amorphous

Skrevet af Peter Letting
28-08-2017
Danske The Interbeing er ude med deres andet album, som bærer titlen Among The Amorphous. Albummet er udgivet 23 juni 2017. The Interbeing er heldigvis lidt anderledes end andre metal bands. Det er tungt og det er hårdt og det er hurtigt, men så blander de lige lidt synthesizer ind over, og får det til at lyde sådan lidt industrial og det ændrer hele billedet.

Jeg synes faktisk det er en ret god blanding, og efter at have hørt skiven nogle gange, så er jeg blevet temmelig begejstret. I starten var jeg lidt tilbageholdende mht. vokalen, som primært er råbe vokal. Men der er faktisk også mange passager, hvor den bliver mere clean, men stadig rå som få, og det tiltaler i den grad med variationen.

Kigger man på sang titlerne, kan man godt se at der bliver tænkt over tingene. Bl.a. ”Spiral Into Existence”, ”Cellular Synergy”, ”Enigmatic Circuits” og “Sum Of Singularity” er ikke de typiske sang titler, vil jeg mene. Jeg har faktisk også forsøgt at læse et par af deres lyrics, og det sætter sq ens engelsk kundskaber, ordforråd og forståelse på en prøve, men sjovt er det.

Jeg tror mit favorit nummer på skiven er skæring 2 ”Deceptive Signal”. Et meget afvekslende nummer og ca. 4 minutter inde kommer der en dyster skurende vokal lyd, som er helt unik, og det vil nok for fremtiden minde mig om denne skive. Endnu et band jeg håber at komme til at opleve live
 
Among The Amorphous udkom 23. juni via Long Branch/Prime Collective.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg The Interbeing på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar