16 Ton Rockers - Shake Riot & Roll/On The Other Side Of Midnight (Single)

Skrevet af Calle
24-08-2017
Normalt anmelder vi ikke singler, men denne gang har vi gjort en undtagelse. Både fordi singlen består af to sange og så fordi bandet skrev en venlig mail til undertegnet. 16 Ton Rockers er et punk rock band fra Stockholm, som blev dannet i 2014. De fem medlemmer har godt nok været en del af punk rock scenen i Stockholm siden 1977, så musikkerne har mange år bag sig. Medlemmerne er Spinx B'stard (Vokal og harmonica), Palle Berg (guitar og backing vokal), Pata Willcox (guitar og backing vokal), Pelle Svedén (bas) og Pepz (trommer og backing vokal).

Som sagt spiller bandet punk rock og deres inspirationskilder tæller bl.a. Iggy Pop & The Stooges, The Clash, Sex Pistols, The Kinks og tidlig det tidlige Hanoi Rocks. Og man kan godt høre dette i deres musik. Bandet har tidligere udgivet to demo’er (som jeg ikke har hørt) og nu denne 2-track single. De to sange er ”Shake Riot & Roll” og ”On The Other Side Of Midnight”. Først nævnte er efter min mening klart den bedste af de to sange. Melodien er mere fængende og sangen er derfor mere iørefaldende.

Musikken bliver spillet ok og lyder punket som den skal. Vokalen kunne godt være lidt stærkere, men den passer nu egentlig meget godt til genren. Lyd og produktion er fin.

16 Ton Rockers’ musik byder ikke på meget nyt, men hey – det er jo punk rock!! Det er efter min mening en udmærket single, som dog ikke får topkarakterer fra mig. Men de får dog over middel. Er du til punk rock, så kan du sagtens tjekke disse svenskere ud. Og selvom punk rock måske ikke er den mest populære genre for tiden og de fem mænd har rundet en vis alder, så er det fedt de stadigvæk brænder for det de laver. Som bandet selv skriver på deres Facebook side: Punk rock is an ongoing process for us, not a phase of our youth!!
 
Shake Riot & Roll/On The Other Side Of Midnight (Single) er ude.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg 16 Ton Rockers på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar