The Boy That Got Away - Moonsick

Skrevet af Jacob Jørgensen
22-08-2017
Dette er 2 skive fra den aarhusianske trio The Boy That Got Away. Lineup: Tim Alvin Bostrøm (sanger og guitarist), Matias Gregersen (bas) og Casper Simonsen (trommer). De spiller noget rock, eller vi er vel nærmere ovre i grungens melodiske univers. Nogle ting fra grungen er ikke lige mig. Men især Alice In Chains har altid været mig. Eller selvom AIC betegnes grunge, ser jeg dem ikke som det. Nåh det er en anden ting.

Man søgte på denne udgivelse på at få et mere råt og beskidt lydbillede. Ind blev hentet Tue Madsen (spillede selv i danske Grope) han har produceret for en masse kendte bands, bl.a. The Haunted, Meshuggah og Hatesphere.

Lidt info om tankerne bag musikken og lyrikken stod der lidt om i presseinfoet. Lige det her skal i ikke snydes for: Moonsick er en gammel betegnelse for en form for sindsyge/galskab. For mange af os, kan tankerne om de til/fra valg vi gør os her i livet, og især konsekvenserne der af, være genstand for megen bekymring og mange søvnløse nætter. På ydersiden konkurrerer vi alle om at fremvise vores perfekte liv med succesfulde karrierer. En veltrimmet livsfølelse. Men indeni buldrer tvivlen, og angsten der ud af. Man søgte sin egen lyd og identitet på denne udgivelse. Fandt man så den?

Jeg synes helt klart, at bandet er godt på vej. Men bliver som dansker sgu lidt stolt over, at vi kan spise kirsebær med de store. Pladen byder på 10 numre (der er hvis også et skjult 11 nummer, desværre en af de dårlige ting grungens, bragte med sig). Det med skjulte numre. Min anmeldelse går på de 10 numre. Jo flere gange man lytter, jo mere åbner pladen sig for en. Mine favoritnumre pt er "Moonsick", "Losing War", "Pretender" og "Get Back".

Jeg glæder mig meget til se dem på Cafe Hatten i min hjemby Randers. Lur mig om der ikke kommer et interview ud af det.

Hvis du ligesom ikke har hørt bandet før, så bør du gøre det på den kommende dk turne. Musikken er ihvertfald fed. Vil du følge med på den danske scene er The Boy That Got Away et godt bud.
 
Moonsick udkommer 1. september.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg The Boy That Got Away på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar