Eyes Wide Open - And So It Begins

Skrevet af Jacob Jørgensen
19-08-2017
Bandet her er svensk nærmere betegnet fra Karlstad. De blev dannet i 2011, og har incl denne skive udgivet 1 ep og 2 lp’er: "Revelations" fra 2012 (EP), "Aftermath" fra 2013 (LP) og And So It Begins (LP). Bandet består idag af følgende: Erik Engstrand (vocals), Kristofer Strandberg (guitar), Jesper Lindgren (bas) og Karl Adamsson (trommer).
 
Bandet er i infoen og andre steder, beskrevet som melodisk dødsmetal eller metalcore. Bandet mener selv, at de er et sted midt imellem. Stilen har altid været noget, som jeg har læst mig til deler vandene lidt. Nogle hader det, andre elsker det. Vokalen er både med ren vokal,dødspræget vokal og skrigevokal.

Albummet er den første med den nye sanger Erik Engstrand. Den tidligere Patrick Fahlin forlod bandet op til starten på dette album. And So It Begins er afslutningen på trilogien, der startede ved "Revelations".

"Revelations": Hvad vi har i vente, hvis vi fortsætter med at behandle jorden på den måde, som vi gør. "Aftermath": Om hvordan vi enten lever igennem det eller ej. And So It Begins: Anno 2017 hvor vi står med vores problemer med krige,luxusproblemer,konflikter diverse steder.

Synes det bliver sværere og sværere, at følge med alle de genre og bands, så dette er også et nyt bekendskab for mig. Er dette så værd at lytte til, og hvordan er den lytteoplevelse for mig?

Der er rigtige fede og røvsparkende numre som, "Fist Up", "You Still Are You" og "Defining Me" herpå andre numre fungerer også fint, selvom de ikke siger mig helt så meget. Der er på pladen fokus på melodien, store omkvæd og de catchy riff. Nr 11 her på er en outtro og instrumental.

På pladen finder man lidt for enhver smag. Det er nu noget af det bedre indenfor genren, som jeg har hørt, og måske vokser den på mig med tiden. Lidt flere standout tracks havde løftet skiven endnu mere pt.Måske det kommer med tiden.
 
And So It Begins udkommer den 1. september via Headbang Entertainment/ Sony Music.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Eyes Wide Open på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar