Electric Hellride - Praedam

Skrevet af Jacob Jørgensen
16-08-2017
Københavnske Electric Hellride er ude med deres 4 skive. "Charged" fra 2010 (EP), "Hate-Control Manipulate" fra 2012 (som var en hel skive), "Come Darkness, Come Light" fra 2014 (EP) og Praedam fra 2017 (som er en hel skive).

De spiller thrash med lidt dødstendenser. En blanding af Machine Head og Entombed mixet sammen. Man kan høre MH tendenserne i bandets musik, hvor også de mere dødsmetal ting stikker hovedet frem. Bandet blev dannet i 2008. Lineup er: Anders Molin (guitar), Brian Olsson (trommer), Casper Villumsen (bas/vokal) og Nicklas Adamsson (guitar).

Tracklisten på det nye album er: 1 "Homicidium", 2 "Netherworld", 3 "Access Manifesto", 4 "By The Roots", 5 "The Ghost Army", 6 "Death Zone", 7 "Bite The Prey", 8 "The Referral Mindset" og 9 "King Of Suffering".

Albumtitlen er latinsk for Prey. Lyrikken er forbundet med dette. Om man er den der jagter eller selv bliver jagtet. Synes der er et godt tempo og energi på numrene. Trommerne er sådan ovre i dødsmetal og til tider lidt dødspræget vokal.
Uden det dog bliver growlende, men der er pust af det. Synes et par numre som "By The Roots", "King Of Suffering" og "Netherworld" stikker ud. De 3 er mine favoritter herpå-

Tror helt sikkert det er et album der vokser med tiden. Det vil også gøre det måske mere holdbart. Der mangler lige en smule, for at jeg helt kan smide de bedste stemmer efter dem.

Har du fulgt bandet fra starten vil jeg tro man sagtens kan fortsætte rejsen.
 
Praedan udkommer den 15. september via ElHell Records.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Electric Hellride på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar