Trallery - Spirit On Stage

Skrevet af Jacob Jørgensen
15-08-2017
Spansk thrashband med lidt andre genre ind over til tider. De kan sammenlignes med både gamle som nye bands. De første 2 jeg kommer i tanke om er Testament( både ang thrashen herpå men også hvor der står lidt dødsagtige vokal på programmet) og så Evile. Bandet startede som et Metallica tribute band.

Må indrømme mit kendskab til gruppen er absolut ikke eksisterende. Lineuppet: Humberto Pol Castaneda (bas og vokal), Biel Gaya Arbona (guitars og backing vokal) og Sebastia Barceloriera (trommer). De har ialt udgivet 4 skiver incl denne her. "Catalepsy" fra 2013, "Path Of Live" fra 2014, "Spiritless fra 2016 og Spirit On Stage. "Path Of Live" og Spirit On Stage er liveskiver.

Efter de åbenbart havde succes med "Spiritless", ville de følge op med en liveskive. Lyder da meget fint, og publikum er da ret godt med. Der er 3 numre fra debuten "Catalepsy" ("White Shadow", "Collateral Damage" og "Catalepsy") og resten fra "Spiritless".

Engang var jeg faktisk ret meget til liveskiver, nu er det kun med mine absolutte favoritter, som jeg gider bruge tid på den slags. Så det bliver ikke den store karakter her. Jeg har også hørt bands indenfor denne genre, der har lydt bedre. Det jeg så ikke lige forstår ved dette band og deres udgivelser. Hvorfor udgive 2 livealbum efter kun 2 albums og på omkring 4 år? Virker lidt som malkning af fans.

Er du die hard fan af bandet, ville du blive nød til at invester i denne liveskive. For mig er det ikke lige det her, der sætter noget i kog.
 
Spirit On Stage udkom 21. juli via Art Gates Records.
 
(2½ ud af 6)
 
Besøg Trallery på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar