Ghost By Nature - Antidote (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
05-08-2017
Dansk band fra det mørke Jylland. De blev dannet i januar 2016. De beskriver sig selv som riff baseret rock imellem djent og klassisk hard rock. Personligt synes jeg forsangeren nogle steder, minder mig Joe Leste fra Bang Tango(hvis nogle husker dem?)

Bandet’s lineup: Tom Nielsen = Sanger, Dennis Vedel = Guitarist, Aron Velling = Guitarist, John Bon Berrig Nielsen = Bass og ? = Ubesat pt. Ang trommer lånte de en til ep’en. Pt søger de trommeslager, så sidder der en derude, så skriv til dem på facebook.

Det er altid rart at høre nye skud på den danske rock/metal scene. Dette er en EP, og den byder på 5 numre, der hver især har en historie at fortælle. Man kan se det som 5 kapitler fra en personlig dagbog, der reelt kunne være fra enhver person dagbog. 1. The Antidote Of You, 2. Painkillers, 3. Lurking In The Dark, 4. Get In The Ring og 5. The Dark Side Of A Mona Lisa Smile.

Lidt om lyrikken:

At man altid løber efter noget udefinerbar bedre, Musikken og den evige kamp for at nå et mål, der blot rykker længere væk, Rockmusikken og tvivl på genren/bands, Janteloven, at man bygger facader op, for at folk ikke skal kunne se, hvordan man er eller har det. Emner de fleste kan relatere til. Synes en titel som sidstnævnte er virkelig overdrevet sejt tænkt.

Mine favoritter herpå (og det skal siges de 2 andre numre også er ret gode) er "The Antidote Of You", "Lurking In The Dark" og "The Dark Side Of A Mona Lisa Smile".

Bandet lyder som et friskt pust på den danske scene. Personligt så jeg dem gerne stå på en scene her i Randers (enten Tante Olga eller Cafe Hatten) og give den gas. Jeg tror nemlig godt,at det her kunne blive stort, hvis de fortsætter deres måde at skrive gode melodier, og nogle tekster man kan relatere til. Jeg håber,at de får løst deres trommeslager problem pt.

Må sige det sagde mig noget fra første lyt, derfor vil jeg tillade mig at give en fin karakter på trods af, det "kun" er en EP. Mangler man et nyt band fra dk, så vil jeg bede folk af siden her tjekke dem ud.
 
Antidote (EP) er ude.
 
 (5 ud af 6)
 
Besøg Ghost By Nature på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Tom

    05-08-2017 18:02

    Tak for support af upcomings som os, og 1000 tak for de fine ord! De betyder rigtig meget!

1

Skriv en kommentar