Shadowside - Shades Of Humanity

Skrevet af Jacob Jørgensen
26-07-2017
Bandet der kommer fra Brasilien, og som siden 2015 også har haft noget svensk ind over i deres lineup. Dani Nolden (vokal og keyboard), Raphael Mattos (guitar), Magnus Rosen (bas) og Fabio Buitvidas (trommer). Som dem der har fuldt med i metal de sidste mange år, genkendes Magnus Rosen bla fra Hammerfall. Det eneste medlem der har været med siden dannelsen, er forsangerinden Dani Nolden. De øvrige er der blevet skiftet lidt ud i. Dette er bandet 4 skive, derudover har de 1 ep på samvittigheden.

Jeg kan ikke rigtig pille nogle favoritnumre ud, for der er meget at hente, hvis man lytter til pladen flere gange. I starten var der ikke meget, der fangede mig, men den sneg sig langsomt ind bagfra på mig.

Emnerne på skiven handler bla om depression, abort og Mariana Dam Disaster (som skulle være noget i brasilien, prøv google det) og andre menneskelige problemer. Emner der er ret tunge, og passer fint til musikken.

Dani synger faktisk ret fedt, udover hun jo også ser ret sød og smuk ud. Må indrømme jeg er en sucker for female frontet bands. Afhængig af stilen tilfører de som regel et andet element til musikken, end en fyr ville gøre. Synes man skal tjekke youtube og finde bandets video til nummeret "Alive".

Det eneste der irriterer mig, er nogle papagtige trommer, mener det er i nummeret "Make My Fate". Men generelt er jeg positiv stemt for Shadowside, og vil anbefale folk med hang til både female frontet bands og god metalmusik til at tjekke bandet ud.
 
Shades Of Humanity udkom 28. juli via EMP Label Group.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Shadowside på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar