Mr. Big - Defying Gravity

Skrevet af Jacob Jørgensen
24-07-2017
Bandet de fleste kender blot for hittet "To Be With You" fra skiven "Lean Into It". De er nu tilbage med deres 9 album, der bærer titlen Defying Gravity. Lineuppet er stort set det originale: Eric Martin (vokal), Paul Gilbert (guitar), Billy Sheehan (bas), Pat Torpey (trommer) og Matt Starr (trommer). En detalje angående lineuppet er, at Pat Torpey kun medvirker på noget af det, da han døjer med den frygtelige sygdom parkinson. Yderlig en detalje er produceren fra de første 3 albums er med igen Kevin Elson

Hvordan lyder Mr Big så ang 2017? Ja de lyder rigtig godt, og der er et rigtig drive i dem. Der er rigtig mange ørehængerer herpå. En ballade i "Damn I’m In Love Again". Den synes jeg er rigtig fed. Men også numre som "Open Your Eyes", "Mean To Me", "She’s All Coming Back", "Be Kind" bla viser et rigtig godt billede af bandet i 2017. Det er langt fra alle bands, der kan sætte en god melodi sammen, som de her gutter kan.

Jeg vil sige, at det er en plade, der voksede hver gang, jeg hørte den. Til dem der har fulgt bandet fra start eller er stået på senere, er denne skive lige noget for dem. Personligt har jeg selv kun "Lean Into It", som var min første cd i sin tid. Efter ikke at have hørt bandet meget meget længe har dette gjort, at jeg nu skal ha skaffet mig, de andre skiver de har lavet. Håber bandet har nogle år i sig endnu, hvis det de leverer her, kan fortsættes og bygges videre på.
 
Defying Gravity udkom 21. juli via Frontiers Records.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Mr. Big på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar