Stass - The Darkside

Skrevet af Jacob Jørgensen
03-07-2017
Stass er et nyt band dannet af bla Felix Stass(Crematory) og Rogga Johansson(Paganizer). Stilen er ovre i noget melodisk døds metal. De bliver i det tilsendte materiale sammenlignet med Amon Amarth og Obituary. Personligt synes jeg, at de lyder mere som førstnævnte end sidstnævnte, men det er jo også 2 forskellige dele af dødsmetallen.

Lineuppet: Felix Stass – Vocals, Rogga Johansson – Guitars, Kjetil Lynghaug – Lead Guitars,Johan Beglund – Bass, Erik R.Bevenrud – Drums. Den growlende(dog ikke ultra brutal)vokal bliver tilsat en masse ren vokal også.

Når man hører et nyt band, ved man aldrig, hvad man skal forvente. Jeg gik ind til dette udspil med åbne ører. Hvd fik jeg så ud af det her? Jeg fik et udspil, hvor der er en masse at hente, for en voksende døds metal fyr. Her er der ren vokal, growlende vokal og tilsat en god melodi. Elsker personligt den melodiske døds metal(ja også den alm), men lige denne undergenre, giver mig både melodi (det smukke) og vokalen (det mindre smukke). Er man til melodisk døds metal, vil jeg mene,at man godt kan hoppe på her.

Mine favoritnumre herpå er: "Warriors Land", "Angel Of Doom", "The New World Order". Du kan iøvrigt tjekke førstnævnte sang på You tube.

Coveret på denne udgivelse er ret fed. Viser en datter med englevinger i omfavnelse af sin mor. De er omgivet af bygninger i forfald, og i enden er der et pariserhjul.

The Darkside udkommer den 15. september via Mighty Music/Target Group.
 
 (5 ud af 6)
 
Besøg Stass på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar