Temporize - Temporize (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
02-07-2017
Temporize er et dansk band fra Aarhus. Det består af: Jacob Sejr Christensen (Vokal),Alexander Knudsen (Bass),Mathias Madsen (Guitar),Morten Søndergaard (Guitar),Søren Søndergaard (Drums).
 
Dette er deres debut EP, som beskrives som melodisk hardrock. Vil tilføje at der er elementer af Alter Bridge i bla Jacob’s vokal. Men derudover har han også sin helt egen stemme. Jacob’s stemme er pragtfuld, nærmest drømmende lidt lig som Myles Kennedy fra Alter Bridge.
 
Jeg synes, at sammensmeltningen af melodiøse og kontrastfulde vokalmelodier og de både simple og hårdtslående guitarriffs virker rigtig godt. Af de 4 numre kan jeg ikke vælge favoritnumre, da jeg synes,at de fungerer ret godt alle sammen.
 
Coveret til denne plade forestiller et timeglas. Sandet er langt fra rindet ud for Temporize. Håber at høre mere til bandet, og der kommer en hel skive næste gang evt. Forestiller mig faktisk dette band, godt kan gå hen og blive stort. Personligt måtte de godt svinge forbi Randers til en koncert på Cafe Hatten.
 
Temporize Ep’en udkom den 26/5 på independent.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Temporize på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar