HoneyBombs – Wet Girls And Other Funny Tales

Skrevet af Calle
02-06-2017
HoneyBombs er et rock band fra Rom, Italien. Bandet blev dannet i 2012, men den nuværende besætning blev først en realitet i 2015. De fem mand i bandet er Andrew "The Eagle" Skid (vokal), Alex Rotten (guitar), Helias Marson (guitar), SteelBlade (bas) og Fabulous Fab (trommer). Ja det hedder de og jeg gætter på at det er kunstner navne. Wet Girls And Other Funny Tales er bandets debut album. Album coveret leder af en eller anden grund mine tanker i retning af Steel Panther.

Albummet består af 11 numre og stilen må betegnes som sleazy hard rock. Inspirationskilderne tæller da også bands som f.eks. Hardcore Superstar, Mötley Crüe, Crazy Lixx, Guns ’n' Roses og Warrant. Med sangtitler som ”Fat Girls Goin’ Mad”, ”BrazzersDotCom” og ”Six Pack On Your Back”, så er der dømt rock ’n’ roll klicheer. Og teksterne følger godt med. Der er dømt rock stort set fra fra start til slut og der bliver vredet godt i guitar strengene. Kun i sangen ”Sweet Little Dummy” sættes tempoet ned og sangen må betegnes som albummets ballade. Og det er ikke den bedste ballade jeg har hørt. Mine favorit sange på albummet er ”´Till The Night Is Over”, ”We Are Gonna Kick Your Ass” og åbningsnummeret ”Radical Shit”. I sidst nævnte kan man tydeligt høre Hardcore Superstar inspirationen.

Når man lige ser bort fra medlemmernes navne og deres humoristiske cover samt sangtitlerne og teksterne, så synes jeg faktisk musikken er udmærket, men uden at være super fed. De virker mere seriøse end de gir udtryk for. Jeg synes dog, at der mangler et par rigtige ørehængere på albummet. Sangene er simpelthen lidt for ensformige i mine ører. Alt i alt er det et middelmådigt album uden de store udsving. Måske lidt over middel. Men jeg kan sagtens forestille mig, at de kan give det fuld gas på en scene.

Wet Girls And Other Funny Tales er udmærket produceret. Lyden er som den skal være, når vi taler musik inden for sleaze rock genren. Bandet spiller fint og Andrew’s vokal passer godt til musikstilen. Den er tilpas rå og hæs.

Hvis du er til sleazy hard rock (især det der kommer fra Sverige), så kan du godt tjekke denne udgivelse ud. Personligt er jeg ikke helt overvundet, men albummet er skam heller ikke dårligt. Bedøm selv !!!
 
Wet Girls And Other Funny Tales udkom 13. april via Sliptrick Records.
 
  (3½ ud af 6)
 
Besøg HoneyBombs på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar