Malrun – Beauty in Chaos

Skrevet af René
01-09-2010

Det er altid spændende, at stifte bekendtskab med ny musik. Og især når den kommer fra Danmark. Malrun er fra Århus, og cd'en her er deres debut udgivelse. Og hvad er det første indtryk så? Det kan siges meget kort: POWER!!! For Beauty in Chaos, er smækfyldt med energi fra start til slut. Det er metal med medrivende riffs, og der bliver virkelig gået til den her!  

Men Malrun er ikke kun ren galskab. For uanset hvor brutalt det bliver, så har de hele tiden melodien med. Og heldigvis for det! Ellers ville materialet blive kedeligt, og monotont at høre på. Bandet er tydeligvis garvede sangskrivere, og er hver især dygtige på deres instrumenter. Især bør Jacob Løbner fremhæves! Hans vokale præstationer, er intet mindre som sublime. Han synger fantastisk, og det er uanset om det er på de hårde numre, eller på de få ballader, der er på Beauty in Chaos.

Lydmæssigt er der heller ikke noget at komme efter. Hvilket heller ikke er overraskende, når Jacob Hansen har siddet bag mixerpulten. Den mand kan ikke fejle! Jeg har i hvert fald aldrig, hørt en dårlig produktion fra ham, og det er heller ikke tilfældet her. Et band Malrun minder meget om, er deres landsmænd i Mercenary. De besidder samme flair for melodi, og talent til at skrive og spille fed musik. Så er man til metal i den stil, bør man så afgjort tjecke Malrun ud. Det eneste dårlige jeg har at sige er, at Malrun bør arbejde på at få noget mere variation ind i deres materiale. Hvis de gør det kan de nå meget langt. De har i hvert fald, hvad der skal til.

Chaos In Beauty udkom via Mighty Music/Target Distribution den 9. august.

(4 ud af 6)

Lyt til Malrun her: http://www.myspace.com/malrundk

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar