Impalers - Styx Demon: The Master Of Death (EP)

Skrevet af Peter Letting
20-03-2017
Danske Impalers (fra Haderslev) er ude med en ny EP med 4 numre, 2 nye samt 2 cover numre. EP’en har fået titlen Styx Demon: The Master Of Death.
 
Impalers har nu 10 år på bagen, og har udgivet 2 albums , og denne EP er ligeledes deres anden. Stilen er thrash metal af den hurtige slags.

Jeg havde også fornøjelsen, at anmelde deres album fra 2013 ”Power Behind The Throne” og der er sket lidt udskiftning i bemandingen. Impalers består nu af disse 4 medlemmer: Søren Crawack på vokal og guitar, Rasmus Kjær på trommer, Thomas Carnell på guitar og Kenneth Frandsen på bas

EP’en er hurtigt gennemlyttet. Det tager kun 12 minutter… men det er heftige 12 minutter. Specielt de 2 nye numre ”Megalodon”, og ”Styx Demon” er der fuld smadder på, og det er ret fedt. Jeg synes Impalers holder stilen fra tidligere med de 2 nye numre. Heftig guitar ræs, hurtige trommer og en meget markant vokal kendetegner Impalers udlægning af thrash metal genren. Jeg kan godt lide de 2 numre, men de får mig altså helt op ad stolen i begejstring.

Af de 2 cover numre, kender jeg kun ”Prowler” fra Iron Maiden, men det nummer var til gengæld også at finde på en af mine allerførste heavy metal LP’er overhovedet. Jeg synes Impalers lægger sig rigtig tæt op ad originalen, måske endda FOR tæt efter min mening. Prowler er et fantastisk nummer, men der kunne godt lægges lidt mere Impalers i et sådant cover. Jeg giver Impalers 4 ud af 6
 
Styx Demon: The Master Of Death (EP) udkom 16. januar via Evil Eye Records.
 
  (4 ud af 6)
 
Besøg Impalers på Facebook her.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar