Sawthis - Babhell

Skrevet af Peter Letting
11-03-2017
Sawthis er et italiensk band, som nu er ude med deres 4. studie album, og det har fået titlen Babhell. Skiven lander 24 marts 2017. 

Sawthis ligger et sted imellem thrash metal og melodisk death metal. Jeg vil nok sige, at de er en lidt tungere udgave af Bullet For My Valentine. Der er dømt speederen i bund fra første skæring, og hvis man lige ser bort fra ”Never Alone”, så er der mere eller mindre fuld fart på hele vejen, og ikke meget plads til at hvile ørerne, men hvem gider også det…

Jeg er meget begejstret for den variation, som der trods alt er i både musikken og vokalen. Vokalen skifter imellem råbe og clean, og det giver en rigtig god afveksling. Jeg synes også at numrene er rigtig godt skruet sammen, med masser af lækre temposkift og breaks, som giver specielt trommerne plads til at udfolde sig i al sin magt. Det er ikke mange takter som kører 1-2-3-4, før der skiftes til et andet mønster. Og ind imellem trommer og vokal ligger sprøde, lækre og detaljerede guitar riffs og soloer. Jeg synes guitar spillet er tilpasset præcis så det ikke bliver FOR meget ræs, men netop velspillet og tydeligt arrangeret.

Sawthis har eksisteret siden 2000 og frem til 2009 hed de Sothis, men da blev de tvunget til at skifte navn, grundet et amerikansk black metal band med samme navn. Deres første album fra 2006 er således udgivet i Sothis navnet.

Bandet består af 5 medlemmer: Alessandro Falà på vokal, Marco Di Carlo på lead guitar, Janos Murri på rhythm guitar, Geetano Ettorre på bas og ikke mindst Michele Melchiorre på trommer.

Hvis man er til larm i gaden, og det gerne må være en smule højt, så bør man tage et lyt til Sawthis. Det kan klart anbefales. Jeg giver Sawthis 4,5 ud af 6
 
Babhell udkommer 24. marts via Mighty Music/Target Group.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Sawthis på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar