Kee Marcello - Scaling Up

Skrevet af Peter Letting
30-12-2016
Svenske Kee Marcello, nok bedst kendt fra Europe, er ude med et nyt solo album som har fået titlen Scaling Up. Albummet er ude 14 oktober 2016.

Stilen på skiven er for det meste en forholdsvis blød version af rock’ens væsen, med enkelte afstikkere til både ballade genren, og den lidt tungere afdeling. Uden at have dybt kendskab til Europe’s bagkatalog (udover naturligvis The Final Countdown), så vil jeg tro at stilen lægger sig op ad det som blev produceret med Europe, men jeg synes også at det til tider swinger lidt Van Halen agtigt, som i skæring 2 ”On The Radio”.

Der er mange små lækre detaljer på skiven. I skæring 12, ”Blow By Blow” stikker tromme arrangementet helt af, og det minder nærmest om den måde numre normalt trækkes ud ved live performance. Nummeret strækker sig da også over næsten 7 minutter, så der er plads til at lege lidt. Skivens bedste down tempo nummer synes jeg er nummer 11, ”Don’t Know How To love No More”.

På skiven spiller Kee Marcello selv guitar og keyboard, samt leverer vokalen. Med sig har han Ken Sandin på bas og Darby Todd på trommer. På ”Good Men Gone Bad” er der gæsteoptræden af Mattias Eklundh på guitar, og på ”Wild Child” spiller Michele Luppi på keyboard.

Overordnet er det en udmærket skive, som er lækkert produceret og musikaliteten fejler bestemt heller ikke noget, men jeg mangler nok personligt lidt mere bid. Jeg giver skiven 4 ud af 6
 
Scaling Up udkom 14. okber på Frontiers Music s.r.l
 
  (4 ud af 6)
 
Besøg Kee Marcello på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar