The Devil's Rejects - The Blood Feast Demo Tape

Skrevet af Peter Letting
06-12-2016
Norske The Devil’s Rejects (som også er titlen på en gyser film fra 2005, som jeg ikke har set…) er ude med et ”demo-tape” med titlen The Blood Feast Demo Tape, og jeg har givet det et lyt.

Stilen er ifølge dem selv Horror Metal, og det skal såmænd nok være rigtigt. Produktionen er meget ”garage-rock” agtig, men det passer nok meget godt til selve spillestilen.

Jeg er ret sikker på at bandet nok skal fange et publikum derude, med deres horror attitude og losseplads-agtige lyd, men i mine ører virker det en smule FOR larmende og usammenhængende. Jeg kan nok trods alt bedre lide at det også er en smule melodisk og lækkert produceret. Det er desværre en af den slags skiver som jeg ikke magter at høre mere end en enkelt gang, så hvis mine læsere mener at jeg mangler detaljer i min anmeldelse, så skyldes det nok mangel på interesse for genren, og det beklager jeg.

Jeg har forsøgt at finde nogle flere informationer om bandet, The Devil’s Rejects, men det er ikke det nemmeste. Som sagt findes der en film af samme navn, men udover det har jeg fundet 2 andre bands (hvoraf det ene stadig eksisterer), med samme navn, så søgningen på dette band gav 0 resultater, og dermed ikke rigtigt flere detaljer til beskrivelsen. Jeg giver skiven 2½ ud af 6
 
The Blood Feast Demo Tape er udkommmet.
 
  (2½ ud af 6)
 
Besøg The Devil's Rejects på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar