Beth Hart – Fire On The Floor

Skrevet af Calle
30-11-2016
Amerikanske Beth Hart har gennem de sidste 20 år spillet med mange prominente folk og selv udgivet flere albums. Fire On The Floor er det nyeste udspil fra damen med den fantastiske stemme. Jeg har lyttet en del til Beth Hart, både som solo artist og når hun har udgivet albums sammen med Joe Bonamassa (som jeg tidligere har anmeldt her på siden). Så jeg var lidt spændt på hvad jeg kunne forvente på dette album.

Beth bevæger sig lidt rundt i både jazz, soul, blues og rock, så der er måske lidt uden for hvad vi normalt anmelder her på siden. Fire On The Floor består af 12 sange, hvor hovedparten af sangene er i den mere downtempo ende af skalaen. Der er dog et par sange, hvor der er lidt mere gang i den. De sange er ”Fat Man” og ”Baby Shot Me Down”. Dermed ikke sagt at resten af albummet er dårligt….tværtimod!! Jeg synes bestemt Beth har skrevet nogle rigtig gode og flotte sange og så har hun efter min mening en rigtig sprød stemme. Derudover bliver musikken spillet til perfektion. Udover de to ovennævnte sange, så vil jeg også fremhæve sange som blues rockeren ”Love Is A Lie”, den smukke ”Picture In A Frame” samt åbningsnummeret ”Jazz Man”. Og man kommer heller ikke uden om titelnummeret ”Fire On The Floor”. Så alt i alt synes jeg det er 12 gode sange man finder på dette album.

Albummet er indspillet og produceret af Oliver Leiber i hans hjemmestudie i Toluca Lake. Han har samlet de musikkere som er på albummet og de er Michael Landau (guitar), Waddy Wachtel (guitar), Brian Allen (bas), Rick Marotta (trommer), Jim Cox (piano) og Dean Parks (B3 og organ). Det er kun mr Landau jeg har hørt om tidligere, men alle musikkerne gør det som sagt rigtig godt. Selve produktionen fejler bestemt heller ikke noget.

Er du i forvejen fan af Beth Hart, så vil du helt sikkert finde dette album rigtig godt. Og kan du ellers bare godt lide et album som er velskrevet, velspillet og velproduceret, så synes jeg du skal give Fire On The Floor et lyt. Og det er uanset om du er til rock, pop, blues eller soul.
 
Fire On The Floor udkom d. 14 oktober via Mascot Label Group/Provogue.
 
   (5 ud af 6)
 
Besøg Beth hart på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar