End My Sorrow - Of Ghostly Echoes (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
24-11-2016
End My Sorrow fra Grenaa har lavet en meget flot debut cd; Of Ghostly Echoes, hvor der bliver spillet METAL i forskellige familier, but who cares, så længe at det lyder fedt og giver én lyst til at spille luftguitar, lufttrummer og headbange, og dét har man.... og jeg gør i hvert fald, så det har set sjovt ud for dem der er gået forbi mine vinduer.

Der er mange rytmeskift som er arrangeret flot. Jeg er blevet mere og mere forelsket i denne cd som gennemlytningerne er gået. Jeg synes at startnummeret Wither Away giver én en god forsmag på resten af albummet, melodisk goth death....agtig.

Selve produktionen er flot og klar med en meget fin ballance mellem de forskellige instrumenter og vokalerne. 
Der er både up-tempo og down-tempo numre samt en ballade-ting - et MEGET stemningsfuldt og smukt nummer - og man keder sig ikke synes jeg.
 
Næste gang End My Sorrow laver en cd vil jeg gerne have nogle flere numre med Christians growl... ikke fordi jeg ikke vil høre Anne-Mettes sang, for den er ret flot, og passer godt ind i den mixede METAL-stil bandet har, men fordi jeg ikke synes at 11 numre er nok :)

Christian H. B. Jensen spiller guitar og growler, Snade spiller guitar, Jens Kruse Andersen spiller bas, Jesper Skousen på trommer og Anne-Mette Nielsen synger.

Der er et meget fint sammenspil mellem alle medlemmerne. Jeg vil egentlig gerne fremhæve Jesper på trommerne, som virkelig er på overarbejde, men igen.... ingen ligger under andre i dette, nærmest mesterværkagtige opus. Kan man godt li' METAL bør man anskaffe sig dette album efter min mening.
 
Of Ghostly Echoes udkommer 25. november via Art Gate Records.
 
   (6 ud af 6)
 
Besøg End My Sorrow på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar