C.T.P. – Now & Then

Skrevet af Calle
17-10-2016
C.T.P. står for Christian Tolle Project. Christian er en tysk guitarist, sangskriver og producer, som udover at være producer på flere albums, også selv har udgivet fire albums (inkl. dette). Now & Then er et album der består af nye indspilninger af tidligere udgivet sange, samt flere nye kompositioner.

Albummet består af 13 numre og stilen må betegnes som en blanding af AOR og Classic Rock. Sangene er rimelig varierede i tempo og stil og man kan både finde de lidt hårdere rock numre som åbningsnummeret ”Dumped”, de mere blues rock-inspirerede numre som ”Magic Pudding” samt de mere west-coast lydende sange som f.eks. ”Taking A Risk” og ”Hard To Find”. Det er efter min mening 13 rigtig gode sange Tolle har skrevet. Han formår at skrive nogle fængende og behagelige rock sange, som i hvert fald får mig til at rocke med. Mine personlige favoritter blandt de 13 sange er ”Enemy” samt førnævnte ”Taking A Risk”.

Christian har besøg af mange gode sangere og musikkere på dette album. De tæller bl.a. David Reece, Michael Voss og John Cuijpers på vokal og som medtekstforfattere. De levere alle nogle gode vokalpræstationer. Og som guitarister kan bl.a. nævnes folk som Steve Lukather, Michael Landau og Doug Aldridge, mens der på bas kan nævnes Chuck Wright og Lauren Scheff. Så det er nogle erfarne folk han har fået med indover projektet. Der er flere fede guitar riffs og guitar soloer på albummet. Bare lyt til en sang som det instrumentale nummer ”87 99”. Musikken bliver spillet til perfektion og selve produktionen fungere også rigtig godt. Det er Tolle selv der har produceret albummet.

Jeg kendte ikke til C.T.P. inden jeg modtog dette album, men jeg vil helt sikkert tjekke hans tidligere udgivelser ud. Er du til god sangskrivning med dejlig power og energi og fængende melodier, som samtidig er velspillet og velproduceret, så bør du helt sikkert tjekke dette album ud. Now & Then er efter min mening et ”timeless” rock album.
 
Now & Then udkom 7. oktober via Fastball Music.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Christian Tolle's website her.

Kategorier

Kommentarer

    1

    Skriv en kommentar