Cruzh - Cruzh

Skrevet af Lasse Skytte
05-10-2016
Det selvbetitlede debutalbum fra svenske Cruzh, lyder som et album der nemt kunne være udgivet for 30 år siden. Der er tale om keyboard-drevet 80’er inspireret AOR glam rock. Musikken er ikke hård, men derimod særdeles melodisk, ganske iørefaldende og harmløs.

Albumåbneren ”In N’ Out Of Love” kan betegnes som et guitar-drevet popnummer med en god melodi. ”First Cruzh” sender mine tanker i retning af Bryan Adams, samt en masse af de klassiske 80’er glam bands. ”Aim For The Head” er hittet fra albumet og den fungerer også ganske fint. Der er lidt mere energi i dette nummer, end de to første skæringer fra pladen. ”Anything For You” er en piano-ballade, der er så sukkersød at den næsten giver huller i tænderne. ”Survive” åbner derimod med et godt riff og fortsætter i en god rytme – hvilket også er tilfældet med ”Set Me Free”. Pladen lukkes med ”Straight From My Heart” på hele 7,5 minutter. De første 3,5 minutter er der tale om en akustisk ballade – men derefter kommer der mere gang i den og tempoet går op og ned. Flot nummer at slutte på!

Hvis man er fan af bands som Journey, Toto, Def Leppard, Bryan Adams og generelt bare er glad for melodisk blød-rock, kan man roligt springe ombord i denne plade. Hvis man derimod er tilhænger af tung-rock og metal, vil dette album ikke falde i god smag. Personligt er det nok sådan et album, hvor jeg vil håndplukke et par sange og smide over i en playliste – mens jeg glemmer resten. Mange numre på denne udgivelse er for alt tamme og gør ikke meget væsen af sig. Det er fint nok mens det står på, men det meste er lynhurtigt glemt igen. Pladeselskabet Frontiers spytter bands som Cruzh ud på samlebånd og jeg må bare sige at der er mange af dem, der producerer mere mindeværdig materiale.
 
Cruzh udkom 26. august via Frontiers Records.
 
 (3 ud af 6)
 
Besøg Cruzh på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar