Fake Idols - Witness

Skrevet af Peter Letting
28-09-2016
Italienske Fake Idols er ude med deres skive nummer 2, med titlen Witness. Skiven er udgivet 16 september 2016.

Stilen er melodisk hård rock, og stilen minder mig til tider om Shotgun Revolution, men måske alligevel lige en tand hårdere. Det er en af den slags plader hvor man med det samme føler sig hjemme og godt tilpas. Det der flyder ud af højttaleren er gennemtænkt, iørefaldende og nemt at gå til, uden at være kedeligt. Det er en fornøjelse når melodi, tekst og vokal hænger sammen. Claudios vokal er tilpas rå til stilen og virker ikke anstrengt, men flyder fint med og har en god indlevelse og variation.

Åbningsnummeret ”Out Of Gear” kører bare derudaf i et godt tempo og så er man ligesom i gang. På anden skæring ”Mad Fall” bliver der lige skruet lidt op for tempo og nerve. Måske er det fordi Phil Campbell fra Motorhead er gæst på nummeret, men årsagen er egentlig også mindre vigtig, for det er også et fedt nummer, som bare blæser derudaf.

Det virker lidt som om Fake Idols lever for bare at komme ud over stepperne, men så pludselig kommer skæring 6 ”Silence”. Et lille instrumental nummer på kun 1 minut, som lige trækker tempoet ud af skiven, her ca. halvvejs igennem. Det skal man dog ikke lade sig narre af, for energien kommer straks tilbage i ”I’m A Fake” og derefter kommer et cover nummer af Chemical Brothers ”Go” (den måtte jeg så også lige høre i originalen, og jeg kan bedre lide Fake Idols version).

Fake Idols har følgende Line-Up: Claudio Coassin på vokal, Ivan Odorico på guitar, Cristian Tavano også på guitar, Ivo Boscariol på bas og Enrico Fabris på trommer

Igen er det svært at finde et yndlingsnummer, når det er 11 gode numre, men ”Sail” kunne godt være et bud. Det er et af de numre som jeg synes har mest variation i dynamikken, og med nogle fede guitar riffs. Jeg smider 4½ ud af 6 efter Fake Idols.
 
Witness udkom 16. september via Scarlet Records.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Fake Idols på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar