Meshiaak – Alliance Of Thieves

Skrevet af Calle
19-09-2016
Meshiaak er et metal band fra Melbourne, Australien. Bandet består af nogle erfarne folk indenfor metal verdenen. Medlemmerne tæller nemlig sanger og guitarist Danny Camilleri (tidligere 4Arm), guitarist Dean Wells (fra Teramaze), bassist Nick Walker (fra Bane of Bedlam) og trommeslager Jon Dette (som har spillet med bl.a. Testament, Slayer, Anthrax og Iced Earth).

Alliance Of Thieves er bandets debut album. Det består af 9 numre og stilen er thrash metal med lidt elementer hentet fra bl.a. prog-metal. Inspirationskilderne tæller bands som Megadeth, Metallica, Machinehead og Slayer. Derudover synes jeg også jeg kan høre lidt Dream Theater og Slipknot hist og her.

Albummet åbnes hårdt ud med ”Chronicles Of The Dead”, ”It Burns At Both Ends” og ”I Am Among You”. Alle tre gode metal numre. Herefter kommer “Drowning, Fading, Falling”, som indledes mere stille for derefter at blive bygget op og nærme sig de foregående tre sange. Næste skæring er det mest prog-metal lydende af de ni numre. Sangen hedder ”At The Edge Of The World” og den er ligeledes lidt mere nede i tempo. Et rigtig fedt nummer efter min mening. Det efterfølges af yderligere tre hårde numre i form af ”Last Breath Taken”, ”Maniacal” og ”titelnummeret ”Alliance Of Thives”, hvor ”Maniacal” er det mest thrash-lydende nummer. Det er det hårdeste og mest aggressive nummer på albummet. Sidste sang er ”Death Of An Anthem”, som derimod er albummets mest down-tempo sang. En god måde at afslutte et ellers meget metal album af på.

Musikken bliver spillet med god power og speed og musikerne er teknisk rigtig gode. Samtidig passer Danny’s stemme godt til genren. Som det høre sig genren til, så er der flere rigtig fede guitar soloer på albummet. Bandet har selv indspillet og produceret albummet og så er det blevet mixet af Jacob Hansen. Lyd og kvalitet er helt i top. Det er thrash metal med en moderne lyd.

Er du til velspillet og velproduceret metal med aggressiv riffs og god power, så er jeg næsten sikker på at Meshiaak er noget for dig. Personligt synes jeg i hvert fald det er et rigtig fedt debut album Meshiaak har udgivet.
 
Alliance Of Thieves udkom 19. august via Mascot Label Group.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Meshiaak på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar