Libido Overdrive – Nymph (EP)

Skrevet af Calle
25-08-2016
For snart to år siden anmeldte jeg debut EP’en fra danske Libido Overdrive. Dengang var jeg godt tilfreds med deres musik, men mente de godt kunne bruge en lidt bedre produktion. Nu har bandet fået to år mere i baggagen, spillet en del live shows og samtidig fået en ny bassist. Han hedder Nic Jensen. Resten af bandet er det samme og består af Mikkel Løkke (sang), Rasmus Løndal (guitar) og Anders Olesen (trommer).

Nymph består af fire sange og stilen er stadigvæk ”beskidt” hard rock. Man kan godt høre, at bandet er blevet endnu mere sammenspillet og sangskrivningen har også fået et nyk op. De fire sange har fængende melodier og gode catchy omkvæd. Sangene er ”Common Black”, ”Chase” samt den stille ”Memory Lane” og min personlige favorit ”Liquid Fire”. Selvom der ”kun” er fire numre på EP’en, så synes jeg det er godt at smide en ballade ind mellem de hårde rockere, så man får et varieret udtryk.

Musikken bliver spillet godt og med en stor energi. Mikkel har en rå vokal, som passer godt til musikstilen. Den passer dog bedst til de hårdere sange. Musikken er indspillet i Lobster Studio hos Rune Stilling Buck, som også har stået for mix og mastering. Produktionsmæssigt fungerer det meget bedre denne gang.

Er du til iørefaldende hard rock med rå power og god energi, så synes jeg helt sikkert du skal tjekke disse unge fyre ud. Det kan godt være bandet endnu ikke har fået kontrakt med et pladeselskab, men hvis de forsætter den gode stil, så bør det ske på et tidspunkt. Godt gået ”drenge”!!
 
Nymph (EP) udkom 22. juli.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Libido Overdrive på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar