Souls Of Tide – Join The Circus

Skrevet af Calle
21-08-2016
Sould Of Tide er et norsk hard rock band, som består af Vegar Larsen (vokal), Anders Langberg (guitar), Ole Kristian Østby (guitar), Øjvind Stönen Johannesen (bas), Tommy Kristiansen (trommer) og Kjetil Banken (hammond). Bandet har eksisteret siden 2014 og Join The Circus er deres debut fuld længde album.

Stilen er som sagt hard rock med kraftig inspiration hentet i 70'ernes rock bands som f.eks. Deep Purple, Black Sabbath og The Doors. De seks bandmedlemmer spiller alle i andre bands og har derfor tilført lidt hver især fra deres forskellige baggrunde. Dette gør at musikken bliver rimelig varieret. Join The Circus består af 9 numre, hvor musikken er autentisk, melodierne er fængende og sangene er generelt godt skruet sammen. Mine favoritter blandt de 9 sange er åbningsnummeret ”She's Dead” samt ”Once Again” og ”Spray-Tan Magic”. Og man kommer bestemt heller ikke uden om afslutningsnummeret "Prisoners. Men alt i alt er alle numrene gode. Der er bestemt ingen fyldstof at finde på dette album. Musikken er velspillet og vokalen fungere samtidig rigtig godt til musikstilen.

Albummet er indspillet på en uge i en lille hytte i nord Norge. Bandet har indspillet sangene i samarbejde med den erfarne norske producer Endre Kirkesola. Det eneste bandet havde under indspilningen var den barske natur, deres rock 'n' roll og lidt kolde øl. Lyd og produktion fungerer godt og jeg synes bandet og produceren har formået at ramme en lyd der bringer minder tilbage til 70'erne, men samtidig pakket ind i en nyere formel.

Sould Of Tide er uden tvivl et interessant bekendtskab. Jeg synes ihverftald deres form for rock rammer mig. Så er du til hard rock og kan du nikke OK til ovennævnte bands, så kan du roligt tjekke disse nordmænd ud.
 
Join The Circus udkommer 26. august via Mighty Music/Target Group.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Sould Of Tide på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar