Darker Half – Classified (EP)

Skrevet af Calle
05-07-2016
Tilbage i slutningen af januar anmeldte jeg australske Darker Half’s tredje album ”Never Surrender”. Efter en længere Europa tour er bandet nu ude med en ny EP, som har fået titlen Classified. ”Never Surrender” fik pæne ord med på vejen, så jeg så frem til at give denne EP et lyt.

Bandet spiller melodisk power metal, så der er godt gang i twin-guitarerne og de dobbelte stortrommer. Samtidig er der flere lynhurtige guitar soloer, som hører sig genren til. Musikken bliver spillet godt og sanger Vo’s vokal passer godt til genren. Han har en meget ren vokal, som går tydeligt igennem. Classified er godt produceret og lyden er som den skal være inden for denne genre. Klar og tydelig og alle instrumenter samt vokalen kommer til sin ret. Bandet er stadigvæk det samme og udover ovennævnte Vo Simpson (vokal/guitar) består bandet af Simon Hamilton (bass), Dominic Simpson (trommer) og Jimmy Lardner-Brown (guitar).

Der er fem sange på EP’en. Melodierne er i og for sig godt skruet sammen og der er god power i sangene, men de lyder en lille smule ens i mine ører. Jeg synes ikke de er helt på højde med føromtalte album. Her var sangene mere varierede og der var lidt flere temposkift. Men jeg vil dog fremhæve to af sangene på EP’en og det er ”Voice Of The Dead” samt åbningsnummeret ”Aliens Exist”.

Er du til melodisk power metal, så kan du roligt tjekke dette band ud. Men så synes jeg du skal starte med ”Never Surrender”, hvor du får et større indblik i bandets kunnen og deres musikalske univers.
 
Classified (EP) udkom 3. juni via Fasball-Music.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Darker Half på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar