Pierce The Veil – Misadventures

Skrevet af Calle
16-06-2016
Pierce The Veil er et amerikansk band, der blev dannet i San Diego tilbage i 2006. Bandet består af de to brødre Vic Fuentes (vokal og guitar) og Mike Fuentes (trommer) samt Tony Perry (guitar) og Jamie Preciado (bas). Misadventures er bandets fjerde fuld længde album. Men selvom det er fjerde album er det første gang jeg rigtig lytter til bandet. Ellers har jeg kun kendt dem af navn og hørt en enkelt sang hist og her.

Peirce The Veil spiller en blanding af post-hardcore og emo og jeg vil sammenligne dem med bands som eksempelvis Bring Me The Horizon, Fall Out Boy, All Time Low og My Chemical Romance. Der er tilpas god variation i sangene og tempoet variere også godt. Der findes både de ”hårde” og hurtigere sange som ”The Divine Zero”, "Sambuka" og ”Today”, men også sange i den mere stille ende som f.eks.”Floral & Fading” og ”Bedless”.

Albummet er indspillet på Long Island i producer, mixer og engineer Dan Korneff’s studie. Han var også co-producer på bandets tredje album ”Collide With The Sky” fra 2012, som dags dato har solgti over 400.000 eksemplarer alene i USA. Udover samarbejdet med Pierce The Veil, så har han tidligere arbejdet med bands som f.eks. Ill Niño, Breaking Benjamin, Papa Roach, Drowning Poll og førnævnte My Chemical Romance. Så han er en erfaren mand inden for denne og nærliggende genre. Misadventures er godt produceret og lyden er som den skal være. Derudover spiller bandet godt og Vic’s stemme passer til genren. Han kan både synge og ”skrige”.

Alt i alt er det et godt album bandet har indspillet og er man til musik inden for denne genre, så kan man roligt give dette album et lyt. Personligt vil jeg gå tilbage og give deres forrige albums et lyt eller to.
 
Misadventures udkom 13. maj via Fearless Records.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Pierce The Veil på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar