No Sinner – Old Habits Die Hard

Skrevet af Calle
14-06-2016
For to et halvt år siden anmeldte jeg debut albummet ”Boo Hoo Hoo” fra det canadiske band No Sinner. Dengang kendte jeg ikke bandet, men jeg blev blæst omkuld af bandets musik og forsanger Colleen's sprøde og sexede stemme. Nu er bandet så klar med deres andet album, som har fået titlen Old Habits Die Hard.

Albummet består af 12 numre og stilen er stadigvæk blues rock. Dog er tendensen i flere af sangene kommet endnu nærmere rocken. Bare lyt til sange som ”Saturday Night”, ”One More Time” og ”Leadfoot”. Sidst nævnte er, sammen med ”Friend Of Mine” og afslutningsnummeret ”Mandy Lee”, blandt mine favoritter på albummet. Men der er også stille sange som ”Hollow” og ”Lines On The Highway”. Og så kommer man heller ikke udenom ”Get It Up”, som leder mine tanker i retning af No Doubt.

Old Habits Die Hard er velspillet, velskrevet, velproduceret og helt på højde med bandets debut album. Musikken bliver spillet til UG+ og Colleen's stemme mestre bare det hele. Up-tempo og down-tempo, blues, soul og rock. Som nævnt i min anmeldese af debut albummet, så kan man ikke undgå at blive forelsket i hendes stemme. Hvis du tænker en blanding af Janis Joplin, Beth Hart og Etta James, så får du måske en ide.

Alt i alt er Old Habits Die Hard er rigtig fedt album og det er ikke uden grund, at undertegnet har det blandt sine anbefalinger her på siden i denne måned. Så jeg kan kun anbefale enhver blues rock fan med respekt for god musik, at tjekke dette album ud. Jeg ser allerede frem til bandets tredje album og så ville jeg ønske de en dag gæstede lille Danmark, så jeg kunne opleve dem live.
 
Old Habits Die Hard udkom 20. maj via Mascot Label Group/Provouge.
 
   (5½ ud af 6)
 
Besøg No Sinner på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar