ToxicRose - Total Tranquility

Skrevet af Peter Letting
13-06-2016
Svenske ToxicRose er ude med deres første fulde album, som bærer titlen Total Tranquility. Albummet er tilgængeligt 16 maj 2016. Jeg anmeldte en EP som ToxicRose udgav for et par år siden, og var rimelig begejstret for den, så derfor var jeg da også spændt på at høre om buen stadig var spændt, i det svenske band, og det må jeg sige at den er.

Stilen er glam metal, på den fede måde. Det er poleret og storladent, men samtidig rafineret og detaljeret. Desto mere jeg hører skiven, des bedre kan jeg lide den, og nu har jeg faktisk hørt den næsten uafbrudt i en måneds tid, så den har fået godt fat i mit system. Faktisk sidder flere af omkvædene fast, og kører rundt i hjernen, når den ikke lige bruges til andre gøremål…

Bandet består fortsat af de samme 4 medlemmer. Andy på en meget overbevisende vokal, Tom på en sublim guitar, Goran på en hamrende tight bas, og ikke mindst Michael på de fedeste trommer. Der er også en del keyboard / synthesizer ind over diverse numre, og det er bare en lækker detalje, som cremen i en god kage.

Mit favorit nummer må være titel nummeret ”Total Tranquility”. Top fed rytme, og forholdsvis rolig indledning, men efter 3.30 tager fanden ved dem, og tempoet bankes i vejret, og så er jeg solgt. Det er det fedeste metal nummer jeg har hørt længe, og jeg kan høre det igen og igen. Men resten af skiven er også pænt fed. Numre som, ”We All Fall Down”, “Recless Society” og “World Of Confusion” er også blandt kandidaterne til en favorit titel.

Jeg gad godt opleve ToxicRose live, så jeg håber de vil tage imod en opfordring, og kigge en tur over sundet… Naturligvis vil jeg gerne høre deres super lækre musik, men jeg vil også gerne opleve bandet, med deres meget markante tøj stil… Jeg giver skiven 5½ ud af 6
 
Total Tranquility udkom 16. maj via City Of Lights Records.
 
   (5½ ud af 6)
 
Besøg ToxicRose på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar