Bound By Wire – 4 (EP)

Skrevet af Calle
02-06-2016
Så har jeg igen haft fornøjelsen af, at skulle anmelde nyt musik fra Viborg bandet Bound By Wire. Jeg har tidligere anmeldt deres tredje EP ”Revolution” og deres debut fuld længde album ”Bound By Wire”, men nu er turen kommet til deres fjerde EP, som har fået den meget signende titel 4. Sanger og guitarist Erwin Turcinhodzic + bassist Christian Nørgaard var også med på debut albummet, men der er kommet ny trommeslager i bandet samt en ekstra guitarist. De hedder henholdsvis Søren Rask og Dan Silas.

EP’en består af 4 sange og stilen er hard rock i stil med andre danske bands som f.eks. St. Prostitute, Bullet Train Blast, Superdirt og Suckerpunch. Alle fire sange rammer plet hos undertegnet. Jeg synes bandet har formået at skrive og indspille fire rigtig gode sange. Melodierne sidder lige i skabet og de er samtidig enormt fængende.

Første skæring på EP’en er ”Woman”, som også var første single udspil. En rigtig god rock sang, som bandet har lavet en musikvideo til. Herefter følger yderligere tre gode rock sange i form af ”Out Of Time”, ”Fight For What Is Right” og ”I’m To Blame”. Der er flere gode guitar riffs og soloer på de fire sange og resten af musikken bliver også spillet på fornemmeste vis. Derudover er musikken fanden-i-voldsk og bandet virker faktisk ret sammenspillet, på trods af to nye medlemmer. Kort sagt, så får du en kæmpe, koncentreret rock n´roll – indsprøjtning, hvis du lytter til denne EP. Sangene er flot produceret og lyden er som den skal være. Og som sagt spiller de fire bandmedlemmer godt og tight.

Er du til nogen af ovennævnte bands og kan du bare godt lide en god omgang vaskeægte hard rock, så vil jeg anbefale at du tjekker denne EP ud. Bound By Wire har noget de gerne vil fortælle!! P.S. Jeg synes også coveret passer rigtig godt til bandets musik. 
 
4 (EP'en) udkom 9. maj.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Bound By Wire på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar