Sons Of Sounds – In The Circle Of The Universe

Skrevet af Calle
02-06-2016
Sons Of Sounds er et tysk band, som består af tre brødre – Roman (vokal og bas), Wayne (guitar) og H (trommer). Bandet blev dannet i Karlsruhe i 2007 og In The Circle Of The Universe er bandets tredje fuld længde album. Derudover har de udsendt en EP.

Bandet bevæger sig rundt i diverse rock og metal genre og man kan høre inspiration hentet fra både NWOBHM, progressiv rock/metal og ikke mindst traditionel heavy metal. Dette gør at sangene bliver rimelig varierede og samtidig bliver tempoet i de enkelte sange sat op og ned. Bandet kalder det selv for free-metal, hvilket faktisk beskriver deres musik ret godt.

In The Circle Of The Universe har en spilletid på 74 minutter, men på intet tidspunkt bliver man træt af at lytte til bandets sange. For hver gennemlyt af albummet finder man nye finesser og lækre detaljer. Melodierne er samtidig meget fængende og bandets musikalske univers indfanger hurtigt lytteren. Selvom alle tretten sange på albummet er gode, så vil jeg alligevel fremhæve sange som åbningsnummeret ”Magic” samt ”Rock ’N’ Roll Monster” og ”My Star” plus første singlen ”The Change”. Bandet har også lavet en musikvideo til sidst nævnte. In The Circle Of The Universe er et koncept album der, som titlen passende beskriver, handler om vores allesammens univers.

Albummet er indspillet i Studio Gernhart og så er det produceret af Martin Buchwalter. Han har gjort et rigtig godt stykke arbejde og han rammer virkelig en lyd der passer perfekt til bandets musik. Derudover så spiller bandet rigtig godt og vokalen passer ligeledes godt til musikken. Der er flere rigtig gode guitar soloer og bassen lyder flere steder hen i retning af Steve Harris fra Iron Maiden.

Overordnet set er det et rigtig godt album bandet har indspillet og jeg vil uden tvivl tjekke deres to tidligere udgivelser ud. Er du til velspillet og velproduceret metal, så synes jeg helt sikkert du skal tjekke disse tyskere ud.
 
In The Circle Of The Universe udkom 13. maj via Fastball-Music.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Sons Of Sounds på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar