Human Zoo – My Own God

Skrevet af Calle
25-05-2016
Human Zoo er et tysk rock band, som blev dannet i 2004. Siden har de udgivet fire albums (inkl. dette). Bandet består af Thomas Seeburger (vokal), Kevin Klimesch (trommer), Ingolf Engler (guitar), Ralf Grespan (bas), Boris Matakovic (saxofon) og Zarko Mestrovic (keyboards). Som sagt er My Own God bandets fjerde studie album.

Human Zoo spiller melodisk hard rock og jeg vil sammenligne dem med bands som eksempelvis Maxxwell, Gotthard, Firehouse, Devil’s Train og Bangalore Choir. Der er dog én stor forskel fra Human Zoo og de nævnte bands, og det er brugen af saxofon. Jeg har i og for sig ikke noget imod saxofonen, men den passer efter min mening bare ikke helt til musik denne genre. Det eneste band/kunstner inden for hard rock genren der efter min mening må gøre brug af saxofonen er Michael Monroe fra Hanoi Rocks. Når det så er sagt, så synes jeg Human Zoo spiller rigtig godt og deres sange er rimelig fængende. Melodierne er godt skruet sammen og sangene er bygget fint op. Og Boris er ikke en dårlig saxofonist!!

Mine favoritter blandt albummets 11 sange er ”Solitaire”, ”Love Train” og åbningsnummeret ”One Direction”. I sidst nævnte minder indledningsriffet og omkvædet mig en hel del om Scorpions. Derudover synes jeg også ret godt om den mere ”symfonisk”-metal lydende ”NSA”. Den kan på en eller anden måde godt lede tankerne lidt i retning af finske Lordi. Men alt i alt er det 11 gode sange bandet har indspillet.

My Own God er produceret af Zarko Mestrovic og Chris Lausman, som tidligere har arbejdet med bands som Bonfire og Jaded Heart. Albummet er flot produceret med en dejlig ”ren” lyd.

Overordnet set synes jeg det er et godt album bandet har udsendt, men jeg kunne som sagt godt have undværet saxofonen. Giv Human Zoo et lyt og tjek også deres tidligere albums ud, hvis du får muligheden.
 
My Own God udkom 6.majl via Fastball-Music.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Human Zoo på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar