Inside Groove – Shout It Out! (EP)

Skrevet af Calle
12-05-2016
Jeg ved ikke så meget om Inside Groove. Kun at det er et dansk band, som er en samling af danske musikere fra flere forskellige bands med det formål, at spille fed rock. Oplysningerne på deres hjemmeside og facebook er meget sparsomme. Jeg ved dog, at denne EP er sammensat af fire singler + et bonus track. Og så er det bandets første EP.

Shout It Out består som sagt af fem sange og stilen er ROCK med lidt tråde over i stoner rock genren. Sangene er fint skruet sammen og hver for sig er de rimelig varieret i tempo. Men overordnet set synes jeg sangene har en tendens til at lyde lidt for ens. Opbygningen af sangene er bygget over samme skabelon. Jeg vil dog fremhæve to af sangene og det er åbningsnummeret ”Shout”, som bandet også har lavet en musikvideo til (se den her), samt EP’ens mest ”rå” nummer ”Can’t Get Enough”. I sidst nævnte bydes der på en udmærket guitar solo.

Musikerne spiller godt, men vokalen kræver lidt tilvænning (for mit vedkommende). Produktionsmæssigt er der intet at sætte en finger på. Men det er der vel sjældent nu til dags, hvor du stort set kan indspille et album hjemme i din egen stue.

Skal jeg sammenligne Inside Groove med andre nyere danske rock bands, så vil jeg nævne Black Book Lodge, Whores And Thieves, SEA og Blanded Brew. Jeg synes dog ikke Inside Groove er helt på højde med disse bands. Men er du til musik inden for denne genre, så kan du roligt tjekke bandet ud.
 
Shout It Out! (EP) udkom 18. Januar via Gateway Music.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Inside Groove på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar