Prophets Of Addiction - Reunite The Sinners

Skrevet af Lasse Skytte
26-04-2016
Prophets Of Addiction er et band der spiller en slags sleazy rock n’ roll, som nemt kan sende tankerne i retning af bands som Motley Crue, Guns N’ Roses, New York Dolls og The Ramones. Der møder lytteren en kombination mellem glam, rock og punk. Debutalbummet ”Babylon Boulevard” blev udgivet i 2011 og nu er det nye album Reunite The Sinners netop blevet udgivet. Prophets Of Addiction består af Lesli Sanders på vokal og bass, G.G. på guitar, Brandon Barger på guitar og Jimmy Mess på trommer.

Jeg havde ikke hørt om Prophets Of Addiction, før jeg sad med deres nye album og jeg var derfor ikke klar over hvad jeg kunne forvente. Første nummer på pladen er ”As We Fall” og den fangede mig ikke. Musikken er udemærket, men jeg bryder mig ikke om vokalen i denne sang. Det gør mig lidt bekymret i forhold til pladens sidste 9 sange. En smule bedre bliver det dog på pladens anden sang ”Welcome To The Show” som har et bedre flow, men igen hæmmer vokalen helhedsindtrykket. Pladen svinger generelt noget i niveau, men det bliver aldrig godt. Enten er det under middel eller også balanceres der på det middelmådige.

Prophets Of Addiction spiller en slags musik, som rigtig mange bands gør. Jeg kan dog ikke finde noget, som gør at man vælger dette band. Der findes simpelthen bare et hav af bedre alternativer, hvis man vil høre denne form for sleazy rock n’ roll. Den samlede spilletid på Reunite The Sinners er 34 minutter og selvom det derfor kan betegnes som et forholdsvis kort album, så er det rigeligt for mig. Produktionsarbejdet er fint, musikken er OK (men kedelig) og ikke mindst er vokalen noget juks.

Om Prophets Of Addiction har en lys fremtid, skal jeg ikke kunne sige. For mit vedkomne er det ikke et band jeg kommer til at beskæftige mig mere med og jeg vil heller ikke anbefale albummet til mine venner og bekendte. Smid i stedet en Motley Crue plade på anlægget og skru op! Jeg garanterer at de vil give en mere tilfredsstillende lytteoplevelse.
 
Reunite The Sinners udkom 15. april via Mighty Music/Target Group.
 
(2 ud af 6)
 
Besøg Prophets Of Addiction på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar