Lady-Like – What's Not To Like (EP)

Skrevet af Calle
24-04-2016
For lidt over to år siden anmeldte jeg Viborg bandet Lady-Like's debut EP her på siden og den fik et par rosende ord med på vejen. Nu har jeg så modtaget bandets anden EP What's Not To Like. Egentlig er det lidt mærkeligt, at skulle anmelde denne EP, da bandet er på pause og det endnu ikke vides om de genopstår. Og normalt er det jo lidt ”sjovere” at anmelde et band der på vej frem. Men når nu bandet har sendt mig ey fysisk eksemplar af EP'en, så skal de helt sikkert have et par ord med på vejen. Bandets besætning er den samme som på debut EP'en og mecdlemmerne er Jens Agerbo (vokal), Martin "John Rock" Jørgensen (guitar), Asger Ottesen (guitar), Christian Stenrøjl (bas) og Kian Mejdal (trommer).

What's Not To Like består af 5 sange, som bandet har indspillet i løbet af 2015. Stilen er ”beskidt” rock, med inspiration hentet i slut 80'erne og start 90'erne. Jeg vil sammenligne Lady-Like med andre danske bands som eksempelvis SuperCharger, St. Prostitute, Kings In Exhile og TurboChild.

Alle instrumenter, undtagen trommer og vokal, er ifølge bandet indspillet i et ”cheap ass reheasal studio”. Trommerne og vokalen er optaget i Tapetown Studio med Rasmus Bredvig bag knapperne. Overordnet set er lyden fin nok. Bandet og Rasmus har efter min mening formået at ramme en lyd der matcher musikken og stilen helt perfekt. Bl.a. leder en sang som ”Forgive And Forget” mine tanker i retning af The Doors. Det gælder både i melodi og tempo. En rigtig god sang, hvis du spørger mig. Derudover kan jeg også godt lide åbningsnummeret ”King With No Crown” samt afslutningsnummeret ”Punx”. Men alt i alt er det fem gode sange bandet har skrevet og indspillet. Derudover spiller bandet godt og Jens' vokal passer godt til musik indenfor denne genre.

Er du til dansk rock med god energi og kan du nikke ja til nogle af overnnævnte bands, så bør du tjekke denne EP ud. Personligt er jeg da lidt ked af, at bandet har vlagt at holde pause/stoppe. Jeg ville godt have set hvad de kunne drive det til rent musikalsk.
 
What's Not To Like udkom i februar 2016.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Lady Like på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar