Mammoth Mammoth – Mammoth Bloody Mammoth (EP)

Skrevet af Calle
24-02-2016
Australske Mammoth Mammoth udgav i marts sidste år deres fjerde album ”Volume IV – Hammered Again”. Nu er de så klar med en 4 tracks EP, som de har givet titlen Mammoth Bloody Mammoth. Allerede her kan du måske gætte hvor noget af inspirationen kommer fra. Jep, Black Sabbath !! Derudover lyder bandet som en sammensmeltning af Orange Goblin, Monster Magnet, Mustasch og Motörhead.

Som sagt består EP’en af 4 sange. Heraf er der de to nye sange ”Taste Your Blood” og ”Drugs” samt en remasteret version af ”Dead Sea”, som er at finde på den japanske udgave af ”Vol. III – Hell’s Likely”. Sidste sang er en cover version af den gamle MC5 sang ”Kick Out The Jams”. De første to sange lyder meget som Mammoth Mammoth’s tidligere udgivelser - rå og beskidt rock ’n’ roll.

Personligt kan jeg ikke høre den helt store forskel på den remasterede version af ”Dead Sea”. Det er et tons tungt nummer, som brager derudaf som en lang ørkenvandring (positivt ment). Når vi kommer til covernummeret, så synes jeg det er en ret fed version af ”Kick Out The Jams” bandet har indspillet. De får den næsten til at lyde som noget de selv kunne have skrevet.

Bandet, som består af Ben Couzens (guitar), Frank Trobbiani (trommer) og Pete Bell (bas), spiller fedt og sanger Mikey Tucker har en stemme der passer perfekt til denne genre. Alt i alt synes jeg Mammoth Bloody Mammoth er en udmærket EP og jeg ser med stor forventning frem til deres næste fuld længde album. Hvis du kan lide nogen af ovennævnte bands, så bør du helt sikkert tjekke disse australiere ud.
 
Mammoth Bloody Mammoth udkom 19. februar via Napalm Records.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Mammoth Mammoth på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar