Darker Half – Never Surrender

Skrevet af Calle
17-01-2016
Australske Darker Half er ude med deres tredje album Never Surrender. Det er dog mit første bekendtskab med bandet fra Sydney. Bandet består af Vo Simpson (vokal/guitar), Simon Hamilton (bass), Dominic Simpson (trommer) og Jimmy Lardner-Brown (guitar).

Darker Half spiller melodisk power metal og Never Surrender består af 10 numre, hvor de galloperene guitar-riffs, de sprøde soloer og de vilde dobbelt stortrommer sætter dagsordenen. Oven i denne eksplosion af musik, så passer Vo's stemme også rigtig godt til denne form for metal. Den er klar og tydelig og går rent igennem. Derudover spiller bandet godt.

Der er blevet plads til både de mere tunge og dystre sange som f.eks. ”Stranger” og de mere hurtige metal sange som albummets korteste sang ”Blinded By Darkness” eller albummets længste sang ”As Darkness Fades”. I sidstnævnte sang er temposkiftende og variatioen i og for sig god, men flere af sangene har alligevel en tendens til at blive en lille smule ensformig i opbygningen. En af mine favoritsange på albummet er ”Heads Are Gonna Roll”. Denne sang har også flere temposkift og samtidig har den et mellemstykke, som bevæger sig i den mere progressive retning. Men alt i alt er det 10 udemærkede sange Darker Half har indspillet.

Never Surrender er flot produceret og lyden passer perfekt til musik inden for denne genre. Albummet er indspillet i Defwolf Studios i Sydney med Dave Hammer bag knapperne i samarbejde med Vo og Domonic. Herefter er det blevet masteret i Fascination St. Studios i Sverige af af Tony Lindgren.

Never Surrender er et udmærket metal album og fans af melodisk power metal kan roligt give dette band et lyt. Det er velspillet og velproduceret musik Darker Half har udgivet. Tjek dem ud!!!
 
Never Surrender udkommer 5. februar via fastball-Music/Soulfood.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Darker Half på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar