Gonoreas – Destructive Ways

Skrevet af Calle
30-12-2015
Gonoreas er et metal band fra Schweiz. Bandet blev så småt dannet i 1994 og består i dag af medlemmerne Leandro Pachero (vokal), Damir Eskic (guitar), Pat Rafaniello (bas) og Stefan Hösli (trommer). På trods af at bandet har eksisteret i en del år og Destructive Ways er deres femte studie album, så er det meget lidt kendskab jeg har til bandet. Faktisk har jeg kun hørt deres forrige album ”The Mask Of Shame” en enkelt gang og nu dette nye album.

Stilen er klassisk heavy metal (tilført en anelse thrash metal) med fræsende guitarer, tungen grundrytmer og en vokal der passer godt til denne genre. Sangene er godt skruet sammen og melodierne er gode. Der mangler dog lidt variation efter min mening. Albummet består af 10 numre (heraf en instrumental intro og en instrumental outro). De otte regulære sange er skåret meget over samme list. Skal jeg fremhæve et par sange, så må det være ”When Nobody Asked”, ”Wizards” og titelnummeret ”Destructive Ways”.

Musikkerne spiller godt og vokalen er god. Samtidig er albummet godt produceret. Det er indspillet i Little Creek Studios i Schweiz med V.O. Pulver bag knapperne. Det er også ham der har produceret albummet i samarbejde med bandet. Udover at være en god producer, så er han selv musikker og har arbejdet med en hav af metal bands.

Der er ikke meget nyt over bandets musik, men er du til godt og vel 45 minutters ren og skær heavy metal, så kan du roligt tjekke dette album ud. Det er velspillet og velproduceret og sangene fungere godt som en helhed.
 
Destructive Ways udkom den 6. november via Sonic Revolution/Soulfood.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Gonoreas på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Sigur Kristiansen

    04-01-2016 08:06

    Hej, Jeg tror især Pat Rafaniello på Bas pokkers cool! Han er min Konge ! Sexet og rockere i hjertet.

1

Skriv en kommentar