Worry Blast – Hit The Gas

Skrevet af Asger Felby Sørensen
29-12-2015
Hvis du er typen der elsker, som i ELSKER, AC/DC, ikke bare "Highway To Hell" pladen, men også de skiver ingen kender og de numre ingen kan synge med på, så lad vær med at læse videre, smid din knyttede næve rytmisk mod himlen og råb: THUNDER, na na na naa na na naa na. Giv Worry Blast en 5'er og rock ud til læderbuksen revner...
 
Desværre har jeg det på ingen måde sådan. Ja, jeg ved det er blasfemi i rock og metal kredse, men jeg synes egentlig ikke syndeligt om AC/DC. Deres if-it-ain't-broken mentalitet rammer bare forbi på mig, jeg vil gerne høre fornyelse hos bands.
 
Worry Blast og Fans af AC/DC vil tilgengæld have deres rock som den altid er blevet spillet og det er der selvfølgelig også noget charme ved. Desværre dør den charme hurtigt for Worry Blast. Det gør den fordi man kan høre at der er blevet brugt mere energi på at lyde som AC/DC, end på originalitet (jeg forventede næsten en gammel mand i skoleuniform, da jeg kiggede på deres bandfoto). Der er simpelthen ikke noget nævneværdigt der hæver dem over de tusindvis af andre bands der også kopiere AC/DC.

Rent teknisk har de ramt den lige i røven. Produktionen er knivskarp og det lyder som en moderne version af en 80er plade, med hidsige skrig, hårdtslående simple trommer, en bas der passer butikken og en god spand guitar gejl. De kan deres kram helt ud til fingerspidserne, om man så synes om lige den type kram... ja, det vil jeg lade være op folk selv.
 
Hit The Gas udkommer 22. januar via Mighty Music/Target Group.
 
(2 ud af 6)
 
Besøg Worry Blast på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar