Lou Siffer And The Howling Demons – LSHD (EP)

Skrevet af Asger Felby Sørensen
28-12-2015
Det svenske hardrock band Lou Siffer And The Howling Demons (LSHD) er klar med opfølgeren til 2014 albummet ”At Your Service” til januar. Bandet blev dannet i 2008 som et partyband, og de rødder har de bestemt ikke glemt på denne EP.

Fra første sekund bliver du draget af deres sydstatssound, og tankerne flyver helt klart mod bands som Clutch og danske Supercharger. Forsangerens whisky slidte stemme og de hårdtslående blues agtige riffs giver bandet lidt autencitet, og viser at der også findes moonshine og ørken i Uppsala.

EP'en starter med ”Too Tight, Alright” der med lige dele punk, blues og power slår takten an for resten af skiven. Man får simpelthen lyst til at stå på en sommerfestival med en kølig og råbe med på omkvædet. Det gør sig faktisk gældende på de følgende 2 numre, og heri finder vi nok også bandets akilleshæl. Numrene har en tendens til at flyde lidt sammen og selvom de på sidste nummer, ”The Pianist”, har forsøgt at skabe lidt afveksling, kommer EP'en ikke helt i mål. Det gør det ikke fordi ”The Pianist” ikke er noget særligt stærkt nummer. Det er den klassiske løsning, et stille nummer til at udligne de hårdere, men vokalen falder igennem her og er desværre ikke stærk nok til at bære denne opgave. Bandet fungere langt bedre på det hårde numre og her kommer vokalen også for alvor til sin ret.

LSHD er bestemt ikke et unikt bekendtskab og genren er vel også lidt støvet efterhånden, men det betyder egentlig ikke det store. Deres formål er ret tydeligt at starte en fest og det kan de sgu finde ud af.
 
LSHD udkommer 29. januar via Mighty Music/Target Group.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Lou Siffer & The Howling Demons på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar