Dear Delusion - Sleep Of Reason

Skrevet af Peter Letting
08-12-2015
Danske Dear Delusion er ude med deres andet album, med titlen Sleep Of Reason. Albummet er på gaden 15 januar 2016. 

Jeg anmeldte også Dear Delusion, da de lancerede deres debut album i 2013 og gav dem 4,5 ud af 6. Desværre må jeg allerede nu erkende at jeg har været igennem Sleep Of Reason nogle gange, men bortset fra enkelte passager undervejs på albummet, så finder jeg det en smule kedeligt og monotont. Jeg kan læse i andre medier, at andre anmeldere er begejstrede.

Ingen tvivl om at, de nu 4 medlemmer af bandet, er dygtige musikkere og de har bestemt noget på hjertet med deres tekster, men genren taler ikke rigtig til mig. Der er sket lidt med besætningen, som nu består af: Simon Roland på vokal og guitar, Rasmus Riise på trommer, Simon Gessø på bas, og Andreas Bjerno på guitar. Genren er stadig i den tunge ende af grunge, men med lidt guitar lyd ind imellem, som minder mig lidt om Dizzy Miss Lizzy. 
 
Jeg finder som nævnt albummet en smule monotont og har derfor ret svært ved at udpege mig et favorit nummer. Faktisk har jeg det lidt sådan at mange af numrene har en fin indledning, men bliver så indrammet i samme lydbillede, og bliver derfor bare til en gang støj i mit hoved. I’m so sorry, men jeg kan ikke hive mere end 2½ ud af 6 op af hatten for denne præstation…
 
Sleep Of Reason udkommer 15. januar via Mighty Music/Target Group.
 
  (2½ ud af 6)
 
Besøg Dear Delusion på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar