Walter Trout – Battle Scars

Skrevet af Calle
09-11-2015
For snart 1½ år siden anmeldte jeg Walter Trout’s forrige album “The Blues Came Callin’”. Dengang var han døden nær og havde lige fået en levertransplantation. Albummet var rigtig godt og han leverede (som altid) en god omgang blues rock. Nu er han så tilbage med endnu et album og det har fået titlen Battle Scars. Og lad det være sagt med det samme. Trout levere endnu engang blues rock af høj klasse.

Battle Scars består af hele 13 numre (11 fulde sange, én prelude + lidt afslutnings ”gas”). De 11 reelle numre er alle rigtig gode numre. Albummet er spækket med gode melodier og fængende riffs. Samtidig er der skiftende tempo og dermed en god variation. Og så kan den mand jo virkelig spille guitar. Han levere nogle rigtig fede blues riffs og nogle sublime guitar soloer. Især når man tænker på, at han efter sin sygdom udtalte, at han ikke havde nok kræfter i sin forarm til at ”bende” guitarstrengende som han plejede og han ikke viste om han kommer til det igen.

Mine favoritter blandt de 13 sange er ”Omaha”, ”Cold, Cold Ground”, ”Move On” og åbningsnummeret ”Almost Gone” samt de mere down-tempo sange ”Haunted By The Night”, ”Gonna Live Again” og ”Please Take Me Home”. Men som sagt er alle sangene efter min mening rigtig godt skruet sammen og samtidig meget fængende.

Har du fulgt Trout gennem hele hans karriere (især hans solo karriere), så vil du helt sikkert finde dette album yderst lytteværdigt. Jeg er i hvert fald meget glad for, at jeg har fået muligheden for at anmelde albummet. Og faktisk synes jeg sangene har fået et ekstra lille nyk opad i forhold til det forrige album.
 
Battle Scars udkom 23. oktober via Mascot Label Group/Provouge Records.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Walter Trout på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar