Kickin Valentina – Super Atomic

Skrevet af Calle
28-10-2015
Amerikanske Kickin Valentina udsender deres debut fuld længde Super Atomic den 6. november. Og så er det endda via det danske selskab Mighty Music. Bandet blev dannet i 2013 af guitarist Heber Pampillon og trommeslager Jimmy Berdine. De fandt sangeren Joe Edwards (hvis særprægede stil er blevet beskrevet som “a diamond in the dirt”). De tre begyndte at skrive sange sammen og hurtigt fik de rekrutteret bassisten Chris Taylor som den sidste mand i bandet.

Kickin Valentina spiller sleazy hard rock, som er en stil jeg personligt synes rigtig godt om. Bandet formår at indkapsle følelsen af 80’ernes L.A. scene og samtidig blande det med en nyere sound. Albummet består af 10 numre + intronummeret ”Sermon”. Der er ingen fyld eller ligegyldige numre blandt de 10 sange. De er skruet godt sammen og melodierne er fængende. Skal jeg fremhæve et par numre må det være ”Wrong Way”, ”Alone”, ”Get Ready” og ”Super Atomic Poster Boy”. Men som sagt er der ingen dårlige sange på albummet. Derudover spiller bandet godt og Joe’s stemme passer perfekt til denne genre.

Super Atomic er indspillet i Muse Productions i Atlanta, USA med producer Andy Reilly bag knapperne. Han har tidligere arbejdet med bl.a. Bruce Dickinson, UFO, Asia og The Quireboys. Produktionsmæssigt synes jeg dette album sidder lige i skabet. Han har virkelig ramt den rette lyd, som efter min mening passer perfekt til denne genre.

Dette album er efter min mening et af de bedste sleazy hard rock albums der er kommet fra et amerikansk band i de sidste mange år. Faktisk vil jeg gå så langt og sige - dette er et af de bedste album, inden for denne genre, der er kommet indenfor de sidste fem år. Der har været Knock Out Kaine fra England samt det græsk/tyske band Devil’s Train og de danske bands St. Prostitute og Bullet Train Blast. Men fra USA kan jeg ikke lige komme på et hard rock album af denne kaliber. Så er du til sleazy hard rock, så kan du roligt tjekke Kickin Valentine ud!!!

Som en lille bonus info kan jeg nævne, at der afholdes album release på Zeppelin Bar i København den 5. november, hvor bandet vil være med på storskærm. Albummet vil blive spillet over anlægget og legendariske Ken Anthony vil være DJ i løbet aftenen/natten. Læs mere om arrangementet via dette link.
 
Super Atomic udkommer 6. november via Mighty Music/Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Kickin Valentina på Facebook her.
 
Du kan i øvrigt læse interview med Chris og heber her på siden via dette link.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar