Risk/Exist – Stories (EP)

Skrevet af Calle
20-10-2015
Risk/Exist er et dansk metal band, som blev dannet i 2013 af de to brødre Marc (vokal) og Mads (trommer). De fik hurtigt rekrutteret Alexander (guitar) som bragte sin ”gamle” ven og tidligere bandmate Morten (guitar) ind i bandet. Sammen fik de hurtigt skrevet nogle sange og det har resulteret i denne EP.

Stilmæssigt bevæger vi os i den hårde del af metal genren og jeg vil betegne musikken som metalcore. Musikken er hård og Marc’s vokal bliver præsenteret i bedste scream/growl stil, hvilket passer godt til musik inden for denne genre.

Stories består af 3 numre, som i mine ører er rimelig enslydende. Der er dog en stille passage i skæring nr 2 ”Lives Left Untouched”. Ellers er der bare fuld smadder og en enorm energi i numrene. Jeg kunne måske godt have tænkt mig et par sange mere, så man kunne få et bredere indblik i bandets musikalske kunnen. Dermed ikke sagt at de spiller dårligt, for det gør de bestemt ikke. Men lidt mere alsidighed og variation ville ikke have skadet. Mit favoritnummer blandt de tre sange er åbningsnummeret ”And, Like Andromeda” tæt forfulgt af førnævnte ”Lives Left Untouched”.

EP’en er produceret af Christian Alexander Minch, som udover at producere musik, også selv spiller bas i bandet Cold Night For Alligators. Han har gjort et udmærket stykke arbejde med denne EP.

Personligt er der måske lidt for meget scream/growl vokal til min smag, men derudover synes jeg rimelig godt om Risk/Exist og deres EP Stories. Og er du til metalcore, så bør du tjekke dette band ud. Det kan enten gøres på BandCamp via dette link eller via Facebook (se link herunder).
 
Stories EP'en udkom den 6. april.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Risk/Exist på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar