Exorcism - World In Sin (EP)

Skrevet af Peter Letting
30-09-2015
Exorcism er ude med en EP med 5 numre på. EP’en har fået titlen World In Sin og kan efter sigende kun købes via bandets hjemmeside. Den findes i et oplag på 666 stk.

Exorcism er grundlagt i Schweiz tilbage i 2006, men har i dag base i Stuttgart. Medlemmerne kommer fra USA, Schweiz og Tyskland. Exorcism er dystert, mørkt og tungt. Det er tydeligt at meget inspiration kommer fra Black Sabbath.

Ep’en indeholder 5 numre, og er som sådan hurtigt overset. Lyden er god, vokalen er inspirerende og lydsporet fejler som sådan heller ikke noget, men selvom jeg naturligvis har lyttet en del til netop Black Sabbath i mine tidligere år, så har stilen aldrig talt til mit heavy hjerte.

Jeg er ret overbevist om at Exorcism er et band med et budskab. På deres hjemmeside er der citater af Frederick Nietzsche, og det siger vel lidt om hvilket plan de bevæger sig på: ”In indivisuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” Jeg tror at titel nummeret ”World In Sin” må være mit favorit nummer. Det minder mig også en smule om Dio, og ham har jeg godt nok skamlyttet i en fjern fortid. EP’en får 3½ ud af 6 herfra
 
World Of Sin (EP) udkom den 1. juni via Dream Records.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Exorcism på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar